tiistai 10. maaliskuuta 2015

IOP

Raahasin tänään viimein kameran kouluun mukaan, kun tajusin etten oo ottanut IOP:eestä yhtään kuvaa, vaikka se on ollut koko kouluvuoden ajan tosi iso osa mun elämää. Mutta siis, IOP - Intergrated outdoor program - on siis kouluaine, joka on puoliksi enkkua ja puoliksi ulkoliikkaa. Joka toinen päivä meillä on enkkua 1.00-3.30 ja joka toinen päivä liikkaa. Mutta IOP ei oo mitä tahansa liikkaa. Kalliokiipeillään, pelataan rullaluistin lätkää, pyöräillään, uidaan joessa, pelataan rugbyä ja ultimate frisbeeta, ja kaikkea muuta yyber mukavaa!
 
           Meidän trimester päättyy huomenna, mutta onneksi sain IOPeen vielä kolmanteen trimesteriinkin!! Final-koe liikassa oli tänään siis kalliokiipeily, ei se mikään koe ollut, pyöräiltiin vaan yhdessä kolumneille ja kiipeiltiin oman tahdon mukaan:D Ei valittamista..
           Kiipesin tänään ensimmäistä kertaa ihan ylös asti!! Se oli myös mun ensimmäinen kerta crack climbing, elikkä kalliossa on rako, tai kuilu mikä lie, ja sinne tungettaan kädet ja väännetään ja käännetään niin että käsi pysyy vakaasti siellä, ja sama jaloilla, yritetään löytää hyvä rako mihin voi tunkea jalat tukevasti....Aika köyhä selitys:D Annan kuvien puhua puolestaan!
 
 
 

 



Aaron & Alec




Tossa näkyy nuo raot aika selvästi!
 
Me belaying my friend Cara. Ja ei hitto että musta on tullut blondi!! Nyt näitä kuvia katellessa vasta huomasin:D
 

Meidän ihan mahtava ope Hoff! Kiitos tästä upeesta kurssista kuuluu ehdottomasti hänelle, oon mielettömän kiitollinen kaikesta tuesta ja neuvoista mitä oon häneltä saanut. Hoff on totisesti opettaja joka inspiroi oppilaita. (Ja se syö aina lounaansa kepillä:D)

Rock Monkeys






Eugene, my home.



Ihana kuva, propsit kuvaajalle eli Aaronille!


Huomatkaa; minä kädet pystyssä huipulla:D


Ja takas alas tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti