torstai 24. heinäkuuta 2014

IT'S ALL GOOD

Eilen mulla oli viimeinkin viisumihaastattelu, ja siellä vietin pitkän kolmetuntisen kunnes sain kuulla että viisumi on hyväksytty ja se tulee postissa viikon sisällä! Nyt voin hetkeksi rentoutua kun kaikista tärkein asia on hoidettu, meinas mennä aika tiukille!
 
Lentoliput New Yorkiin tuli tänään, nyt alkaa jo pikkuhiljaa tuntua siltä että lähtö on lähellä. Eihän tässä ole enää kuin 11 päivää, hui! En ole pakkaamista enkä myöskään huoneen siivoomista aloittanut, tuntuu vähän että se kostautuu myöhemmin! Tulijaisetkin on ostamatta - paitsi ekalle hostperheelle on ainostaan ostettu suomen kartan muotoinen leikkuulauta! En oikeen edes vielä tiedä mitä muuta ostaisi... salmiakkia ainakin! Käyntikortit hoidetaan ensviikolla, sekin jätettiin viime tippaan! Uus kone - jolla nytkin kirjottelen - käytiin sentään ostamassa! Tällä pärjäilen siellä Atlantin toisella puolella.
 
Mun läksijäisetkin ois huomenna...en tiedä mitä niistä tulee. Oon hieman huono sanomaan hyvästejä, haha! Mutta kyllä niistä selvitään, itkulla tai ilman. Eniten kauhistelen mun parhaan kaverin jättämistä, se kirpasee varmasti kunnolla. Mutta siitä kun selviän niin on suunta ylöspäin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti