maanantai 3. marraskuuta 2014

WEEK 12 & 13

Kahen viikon kuvat yhessä läjässä tällä kertaa, tää blogin kirjottaminen on niin haastaavaa että energiaa riittää vaan joka toinen viikko:D

 
Maanantaina (20.10) mun ihanat hostvanhemmat kutsui mun kaverit syömään päivällistä, oli oikein mukava ilta ja mun onneks mun kaverit tuli hyvin juttuun hostien kanssa:D Ruokaa oli vaikka muille jakaa, Lauren ja Ajaye vei kotiin kunnon kasan ruokaa. // Tiistaina matikkaa ennen rotary-kokousta // Keskiviikkona olinkin sitten kipeenä, mutta piti lähteä shoppailemaan Homecoming-mekkoa, joten vedin jonkun pinkin juoman naamaan ni johan jakso shoppailla!
 

 Torstaina täytin 17!! Ekassa kuvassa oikein mukava kortti Benilta:D // Caralta sain linkkuuveitsen ja rannekorun // Illalla käytiin hostperheen kanssa syömässä ja sitten keilaamassa! Ihan mahtava synttäripäivä:) (+Sain lahjaks liian monta starbuckslahjakorttiaXD) 

 
 Perjantaina olin taas kipeenä, jouduin jäämään päiväksi kotiin, päivällä saapui synttäriposti kotisuomesta:) // Karkit oli jotenkin lähmästynyt kiinni toisiinsa postissa, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin käynnistää karkkienkuivatus-operaatio:D // Go ducks, katottiin peliä hostien kanssa. Voitettiin jälleen!! // Henna!

 
 Homecoming 2014!!!

 
Sunnuntaina sää oli tarpeeks kylmä että sain viimein vetää päälle mun iiiiihanan takin<3 // Lounastamassa Kenzien ja Kristan kanssa. // Airhockey, Mackenzie voitti kuusnolla // Ja tältä näytti sitten seuraavan viikon sää...Ei pitänyt paikkaansa, en saanut sadekuuroa niskaan muutamaa kertaa enempää!
 
 
Awwwwwwwww my heart hurts!!! // Sunnuntaina käytiin Petsmartissa kattomassa sinne tuotuja pelastettuja koiranpentuja, niitä oli kaiken kaikkiaan viis ja ne oli niin uskomattoman sulosia<3 Rakastuin tuohon valkoseen pentuun!
 
 
Ahh syksyn värit! // Koulun parkkipaikkakin näyttää hienolta kun kaikki puut on niin värikkäitä:D // IOPeessä lukuhetki hautausmaalla, luetaan kirjaa nimeltä Into the Wild // Scott kokkas erittäin herkkuruokaa!!

 
Keskiviikkona (29.10) sain ekaa kertaa elämässäni kaivertaa kurpitsan!! Se oli ihan mielettömän
kivaa, tästä lähtien teen sen joka vuosi! // Apulainen :)

 
 Piirtelin mun kurpitsaan ennen kun aloin poraamaan:D // Kristan kurpitsa! // Siinä porailen oikeen keskittyneenä:D // Torstaina käytiin lounaalla ostamassa Bubbleteetä, oli muuten ihan hirveen makusta:D

 
 Halloween!!!! Ensimmäinen trick or treating- kerta, ihmiset katto meitä vähän oudosti kun pikkulapset menee hienoissa puvuissa hakemaan karkkia ja sitten 6 lukiolaista tulee perässä:D Mutta saatiin kuin saatiinkin karkkia!! Loppuilta olikin sitten ihan toistamaata, mutta siitäkin selvittiin. // Go ducks, rökitettiin Stanford joka yleensä voittaa meijät. Not this time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti