tiistai 9. syyskuuta 2014

WEEK 4 & 5

Nyt ei voi muuta sanoa kuin huhhuh:D Neljännen viikon viikkopostausta en ees oikeeseen aikaan tehny, ja nyt kun teen sen yhdessä viidennen viikkopostauksen kanssa, eipä ole kuin yksi kollaasillinen kuvia....en vaan näköjään oo taaskaan kuvaillut. Ja sitten huomasin että eipä oo viidennestäkään viikosta kuvia..No ehkä se tarkottaa että on ollut niin hauskaa etten oo muistanu kuvailla:D Postauksien tekeminen on jäänyt, koulu on heti vienyt kaiken ajan, ja varsinkin stressi jota tulee niin pirusti matikasta...
Yritän - mutta en lupaa mitään - tehdä postauksen koulusta, ja viime viikonlopusta. Saa nähä tapahtuuko koskaan.

 
Muutama viikko takaperin käytiin Kristan kanssa tekemässä vähän hyväntekeväisyystyötä, rakennettiin kivistä rappusia juoksupoluille! // Jonkun päivän päivällinen, oli ihanaa saada pitkästä aikaa jauhelihaa!


 Lamppu- sekä pöytäostoksilla Kristan kanssa. // Wallmartista tarttu mukaan vaikka minkälaista puteloa, siellä on niin halpaa! // Keltanokka matkalla kouluun, yksin bussissa:D // Koulun käytävä, liilat lokerot koska se on koulun väri!

 
Viime lauantain futispeliä - huom. jenkkifutis - varten hommattiin söpöjä kuppikakkuja, jotka vietiin tailgate-parteihin. (selitän myöhemmin:D) // Joo o, eipä ollu hyvä idea syödä karkkisormusta ennen ihmisten ilmoille lähtöä:D Host iskä sano hyvin; "You look like you ate a smurf!" // River rafting!
 
Yritän parhaani kuvata tällä viikolla että ens viikon postaus ei olis ihan näin kapinen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti