keskiviikko 3. syyskuuta 2014

SEATTLE

Torstai iltana lähettiin Kristan ja Scottin kanssa kohti Seattlea, jossa vietettiin seuraavat kolme päivää. Saavuttiin Seattleen noin 11 aikaan illalla, asuttiin Kristan ja Scottin kavereitten luona. Istuttiin iltaa hetki, suurinpiirtein kuuntelin aikuisten höpinöitä, ja sitten 1 jälkeen nukkumaan. Aamulla heräsin jo 8 aikaan, koska mun huoneeseen kuului kaikki äänet niin selvästi. Perjantai alotettiin aamupalalla, pekonia ja vohveleita, ja sitten lähettiin kattelemaan nähtävyyksiä. Käytiin jossain venepaikassa, siellä nähtiin merileijona uiskentelemassa, suklaatehtaassa, jenkkiläiset tekee pahaa suklaata, ja peikkopatsaan luona. (Makes sense) Käytiin myös farmer's marketissa, ja gumwallilla!

 
 
nose peikko
photobomb...
 





  
Perhepotretti:)
 
Perjantai illalla mentiin katsomaan Baseballia, Mariners vs. Nationals! Katsojia stadionilla oli huimat 50 000, ja energia siellä oli ihan mahtava. Naurettiin, juteltiin ja kannustettiin meidän joukkuetta, sekä syötiin maailman parhaita ranskiksia! 11 aikaan oltiin himassa, ja taas istuskeltiin ja juteltiin, aikuiset oli ottanut jo muutaman niin suuren osan ajasta nauroin niiden jutuille. Sitten suihkun kautta sänkyyn!





Lauantaina käytiin vaan aamusta yhessä kaupassa, ja sitten kahen aikaan aikuiset lähti Bumbershoot festareille, ja mä jäin kolmen pikkutytön lapsenvahdiksi! Niitten kanssa syötiin pizzaa, pakattiin koulureput ja katottiin leffaa. Tytöt oli niin kilttejä, oli ihan yli helppo homma:D Sitten kymmenen aikaan pistin ne nukkumaan, ja luin niille iltasadun. Äänsin kaikki keijujen nimet päin puskia, mutta eipä kukaan tytöistä mitään sanonut:D


Sunnuntaina mentiin duck tourille, eli ajeltiin bussilla ympäri kaupunkia ja kuski kertoi kaikkea Seattlesta. Lopussa bussi muuttui veneeksi ja laskettiin järveen jossa ajeltiin sitten hetki:D Sen jälkeen mentiin lounaalle ja mun nykin huonekaveri Elisa tuli moikkaamaan! Oli ihanaa puhua pitkästä aikaa suomea ja nähdä Elisaa:) Sunnuntai illan vahdin taas tyttöjä, kun aikuiset oli päivällisellä. Niitten palattua ja tyttöjen mentyä nukkumaan istuskeltiin ulkona leiritulen ääressä ja juteltiin! Maanantai aamuna lähdettiin kotia kohti.


<3
Space Needle



Nuori rakkaus ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti