torstai 28. elokuuta 2014

INBOUND ORIENTATION

Viime perjantaina lähdin Klamath Fallsiin Inbound Orientation leirille. Sinne tuli siis 5110 piirin vaihto-oppilaat, meitä oli yhteensä 23, mutta noin 5 puuttui. Vaihtareita oli espanjasta, ranskasta, japanista, brasiliasta,  saksasta ja vaikka mistä muualta. Kaikki puhu enkkua suht hyvin, joten sain tutustuttua kaikkiin!

 
Perjantaina meillä oli peruskoulutusta muutama tunti, ja sitten pari leikkiä että opittiin toistemme nimet. Valittiin myös teltat missä nukuttiin kaks seuraavaa yötä. Sain telttakavereiksi kaks tosi mukavaa tyttöä, Elenan Sveitsistä ja Carlan Espanjasta. Seuraavaksi syötiin perinteistä amerikkalaista ruokaa; hot doggeja, maissia, keiteittyjä papuja, perunasalaattia ja doritos-sipsejä (<3). Illalla istuttiin vielä leiritulen ääressä, kuunneltiin koulutusta ja laulettiin omien maiden kansallislaulut:D

Elena!

Ekan yön teltassa sain nukuttua ihan hyvin, muutaman kerran heräsin kojoottien ulvontaan ja ja junan meteliin. Aamulla herättiin siihen, kun yks meidän Rotaryvalvojista lauloi telttojen ulkopuolella:D Kasilta aamupalalle; munakasta, hedelmiä ja sipsejä. Tehtiin myös lounas mukaan kanoottiretkelle, jolle lähettiiin yhdeksältä!
 
Retki oli hauska, siihen asti kunnes oltiin melottu 3 tuntia. Matka oli 6 mailia pitkä...hieman liian pitkä! Lopulta päästiin loppuun asti, mun jalat kramppas, rakkoja kädet täynnä ja vatsa kurnien:D Onneks saatiin ruokaa heti, ja sitten takas leirille. Meillä oli vapaa aikaa muutama tunti, käytiin suihkussa, ja hengailtiin, tutustuin paremmin muutaman ihan parhaaseen tyyppin, joiden kanssa vietinkin loppuleirin:)


Koko paikka oli täynnä ötökkätornadoita...


 Illalla lähettin jonnekkin Rotarygrillausiltaan:D Siellä saatiin ihan mielettömän hyvää ruokaa, ja tutustuttiin paikallisiin Rotareihin. Illalla istuttiin taas leiritulen ääressä, saatiin vapaa-aikaa siinä ja se olikin varmaan koko leirin paras hetki! Istuttiin viiden porukassa Elenan, Diegon, Oliverin, Lauran ja Viktorin kanssa, jotka on kaikki ihan mahtavia tyyppejä:)
 
Sunnuntai aamulla koitti kotiinlähtö, ja kavereitten hyvästelyt! Onneksi nähään uudestaan jo lokakuun alussa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti